Master Isännöinti tarjoaa isännöintipalveluita ja kiinteistöille suunnattuja talouspalveluita monipuolisesti kaikille talo- ja kiinteistöyhtiöille. Räätälöimme palvelumme vastaamaan niin, että talo- tai kiinteistöyhtiön ikä, koko ja tarpeet tulevat huomioitua yksilöllisesti ja mahdollisimman tehokkaasti.

Hyvin organisoitu isännöinti alentaa asumiskustannuksia ja parantaa kiinteistön arvoa. Olemme isännöinnin ja taloushallinnon ammattilaisia ja vastaamme, että taloyhtiön ja kiinteistön asiat hoituvat kustannustehokkaasti ja kaikille osapuolille läpinäkyvästi. Osaamisemme kattaa kiinteistön talouden ja kirjanpidon hallinnan, kilpailutukset, juridisten asioiden huomioimisen, taloyhtiön teknisen hoidon ja kunnossapidon ylläpidon organisoinnin.

Tuotamme myös kirjanpitopalveluja sellaisille taloyhtiöille, joilla ei ole tarvetta varsinaiselle ostetulle isännöintipalvelulle.

Pyydä tarjous talonyhtiönne/kiinteistönne isännöinnistä.

Asumisinfo – Otimme elokuussa 2017 käyttöön asumisinfon, johon pääset kirjautumaan tämän linkin kautta: https://palvelu.asumisinfo.fi
Asumisinfo tehostaa viestintää ja asiointia taloyhtiöön ja asumiseen liittyvissä asioissa. Asumiseen ja taloyhtiöön liittyvä tieto on aina saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta. Taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän väliseen viestintään palvelussa on oma osionsa.

 

2010 02 11T10 09 4561